Termeni si conditii

1. Acceptarea conditiilor

                 Prin utilizarea acestui site avdigital.ro a materialelor si informatiilor oferite ,utilizatorii confirma ca au citit si acceptat termenii si conditiile de utilizare detaliate mai jos.

                Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru folosirea site-ului ca sa le poata consulta in orice moment.

 

2.Informatii despre site

                 Site-ul web avdigital.ro apartine si este administrat de compania AV DIGITAL SRL cu sediul social in Lugoj, Strada Nera, Nr.36B, Numar de inregistrare la Registrul Comertului J35/2038/2003, CUI RO15722248, Telefon: 0256 329519.

                Toate drepturile asupra continutului, (imagini, text, sau alt continut) publicat pe acest site apartin societatii AV DIGITAL SRL si este interzisa copierea, preluarea, distribuirea sau folosirea oricarei informatii ori material fara acordul prealabil, in scris, din partea socetatii AV DIGITAL SRL .

                Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare.

 

3.Incheierea contractului

                Odata cu inregistrarea unei comenzi pe site-ul avdigital.ro, cumparatorul este  de acord cu modalitatile de comunicare utilizate de societatea AV DIGITAL SRL - administrator site, respectiv prin email sau telefon.

                Contractul va intra in vigoare doar in momentul emiterii facturii fiscale.

                La plasarea unei comenzi , vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda cumparatorului, pentru motive justificate, fara o notificare prealabila, iar acesta va primi inapoi banii incasati de societatea AV DIGITAL SRL, in termen de 7 zile.

                Cantitatea produselor din comanda poate fi modificata in functie de disponibilitatea acestora in stoc.

                Livrarea produselor se face printr-un serviciu de curierat rapid intr-un interval de minim 2 ore si maxim 10 zile, din momentul in care toate informatiile comenzii au fost procesate.

                Produsele sunt disponibile in limita stocului disponibil.

 

4.Garantii

                Toate produsele sunt insotite de factura fiscala si beneficiaza de garantie.

        Plata si reincarcare online

                Este obligația cumparătorului să se asigure că seria Smartcard-ului din receptor completată in momentul comenzii este corectă. După procesarea comenzii nu mai este posibilă modificarea.

                Având în vedere natura produselor pe care le comercializăm – produse digitatele –  nu oferim posibilitata returnării produselor achiziționate și toate tranzacțiile sunt finale.                    
Potrivit art. 16, litera m din Ordonanța de Urgență nr. 34 / 2014.       
furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere.
Prin urmare, în momentul achiziționării unui produs de pe website-ul nostru, cumpărătorul înțelege și acceptă faptul că acest produs nu poate fi returnat și banii plătiți nu vor fi oferiți înapoi cumpărătorului.


 6.Prelucrarea datelor cu caracter personal

                Prelucrarea datelor personale este efectuata atat in scopul furnizarii Serviciului cat si in scopul furnizarii unor informari si oricaror comunicari comerciale prin curier, posta, e-mail, telefon, fax sau alte mijloace, realizarea de rapoarte statistice, in scopul prevenirii/depistarii fraudelor etc.
                Datele furnizate pentru utilizarea Serviciului sunt strict confidentiale, fiind utilizate exclusiv in cadrul executarii relatiei contractuale dintre client si S.C. AV DIGITAL S.R.L., nefiind transmise catre terte persoane datele si informatiile colectate.
                Datele personale pot fi transmise autoritatilor publice competente in vederea realizarii oricaror investigatii conform prevederilor legale in vigoare.

            In conformitate cu prevederile regulamentului 2016/679/UE privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date ("GDPR"), clientii S.C. AV DIGITAL S.R.L. beneficiaza de dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul la informare, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei; toate aceste drepturi se exercita prin cerere scrisa, datata si semnata, inaintata S.C. AV DIGITAL  S.R.L. la sediul adresa de mail mentionata la rubrica de contact.


5.Litigii

                Eventualele litigii in legatura cu derularea contractului vor fi rezolvate intre vanzator si consumator pe cale amiabila, in caz contrar, partile se pot adresa instantei de judecata competenta.