Termeni și condiții

1. Informații despre site

Site-ul web avdigital.ro aparține și este administrat de compania AV DIGITAL SRL cu sediul social în Lugoj, Strada Nera, Nr.36B, Registrul Comerțului, J35/2038/2003, CUI, RO15722248, Telefon: 0744.920.620

Prin utilizarea site-ului avdigital.ro a materialelor și informațiilor oferite, utilizatorii confirmă că au citit și acceptat termenii și condițiile de utilizare detaliate mai jos. Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii și condițiile pentru folosirea site-ului pentru a putea fi consultate în orice moment.

2. Utilizarea site-ului

Toate drepturile asupra conținutului, (imagini, text, sau alt conținut) publicat pe acest site aparțin societatii AV DIGITAL SRL și este interzisă copierea, preluarea, distribuirea sau folosirea oricarei informații ori material fără acordul prealabil, în scris, din partea socetații AV DIGITAL SRL .

Nerespectarea acestor drepturi se pedepseste conform legii in vigoare.

Odată cu plasarea unei comenzi pe site-ul avdigital.ro, cumparatorul este de acord cu condițiile de utilizare și modalitățile de comunicare utilizate de societatea AV DIGITAL SRL - administratorul site-ului. Modalitățile de comunicare sunt fie elctronic prin email, fie prin telefon la numerele afișate pe site.

3. Încheierea contractului

Contractul va intra în vigoare în momentul plasării unei comenzi și după emiterea facturii fiscale aferente comenzii.

După plasarea unei comenzi, vânzătorul își rezervă dreptul de a anula comanda cumparatorului, pentru motive justificate, fără a fi necesară o notificare prealabilă. În cazul în care comanda este anulată și plata comenzi a fost deja procesată, cumpărătorul va primi înapoi banii încasați de societatea AV DIGITAL SRL, în termen de 15 zile lucrătoare.

Cantitatea produselor din comandă poate fi modificată în funcție de disponibilitatea acestora în stoc.

Livrarea produselor comandate se face printr-un serviciu de curierat rapid într-un interval de 24 - 48 de ore, din momentul în care toate informațiile comenzii au fost procesate.

Produsele sunt disponibile în limita stocului.

4. Garanția produselor

Toate produsele comercializate pe acest site sunt insoțite de factură fiscală și beneficiază de garanție comercială.

5. Reîncărcări

Având în vedere natura produselor din sectiunea REÎNCĂRCĂRI pe care le comercializăm, pin-uri electronice ( produse digitale ), nu avem posibilitatea returnării lor și toate tranzacțiile sunt finale.

Atenție! Este obligația cumpărătorului să se asigure că seria SmartCard-ului din receptorul Focus Sat completată în momentul comenzii este corectă. După procesarea comenzii nu mai este posibilă modificarea.


" Potrivit art. 16, litera m din Ordonanța de Urgență nr. 34 / 2014. Furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere. Prin urmare, în momentul achiziționării unui produs de tipul reincarcare online, de pe website-ul nostru, cumpărătorul înțelege și acceptă faptul că acest produs nu poate fi returnat și banii plătiți nu vor fi oferiți înapoi cumpărătorului. "

6. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Prelucrarea datelor personale este efectuata atat in scopul furnizarii Serviciului cat si in scopul furnizarii unor informari si oricaror comunicari comerciale prin curier, posta, e-mail, telefon, fax sau alte mijloace, realizarea de rapoarte statistice, in scopul prevenirii/depistarii fraudelor etc.
Datele furnizate pentru utilizarea Serviciului sunt strict confidentiale, fiind utilizate exclusiv in cadrul executarii relatiei contractuale dintre client si S.C. AV DIGITAL S.R.L., nefiind transmise catre terte persoane datele si informatiile colectate.
Datele personale pot fi transmise autoritatilor publice competente in vederea realizarii oricaror investigatii conform prevederilor legale in vigoare.

In conformitate cu prevederile regulamentului 2016/679/UE privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date ("GDPR"), clientii S.C. AV DIGITAL S.R.L. beneficiaza de dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul la informare, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei; toate aceste drepturi se exercita prin cerere scrisa, datata si semnata, inaintata S.C. AV DIGITAL  S.R.L. la sediul adresa de mail mentionata la rubrica de contact.

5. Litigii

Eventualele litigii in legatura cu derularea contractului vor fi rezolvate intre vanzator si consumator pe cale amiabila, in caz contrar, partile se pot adresa instantei de judecata competenta.