Despre noi

            Compania AV DIGITAL reprezinta un furnizor de incredere din domeniul echipamentelor de receptie pentru televiziune prin satelit. Activitatile principale ale companiei sunt consultanta tehnica si comerciala, vanzarea de echipamente pentru receptia TV prin satelit si service.

            Suntem partener autorizat Focus Sat din anul 2005.

            Infiintata in Timisoara in anul 2003, AV DIGITAL ofera o gama de produse care se adreseaza clientilor ce doresc sa receptioneze programele de televiziune in orice zona geografica. Avem oferte complete pentru receptia televiziuni prin satelit. 

            Comercializam diverse echipamente kit-uri set-uri pachete, complete pentru receptie de televiziune prin satelit Focus Sat recomandate persoanelor care sunt in miscare permanent si stationeaza in diferite locatii,  soferi de camion, auto, rulote, pentru camping, zone izolate, locatii fixe etc.

             La noi gasesti televizoare de calitate, portabile cu alimentate la 12 volti, antene de camping de mici dimensiuni, receptoare de satelit HD echipamente Focus Sat, ventuze duble, alimentatoare 12v accesorii etc.


Datele de identificare companie:             

              AV DIGITAL SRL
              Adresa: Str. Bucegi Nr.18, Timis
            CUI: RO 15722248
            Registrul Comertului: J35/2038/2003
            Program: Luni-Vineri 09:00-17:00 Sambata 10:00-13:00
            Mobil: 0744.920.620